AMSTERDAM- VIKEND V MESTU

AMSTERDAM- VIKEND V MESTU

Direkten let iz Ljubljane, obisk brusilnice diamantov!
Cena:
469,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

• vključen izlet po severni Holandiji
• ogledi živahnega Amsterdama
• izbirali boste med številnimi muzeji

1. DAN nočitev

SLOVENIJA - NIZOZEMSKA - SEVERNA HOLANDIJA IN AMSTERDAM
Polet z letališča JP v Ljubljani v jutranjih urah. Po pristanku bomo obiskali dve tipični holandski vasici: prva, Zaanse Schans je znana po dveh nizozemskih simbolih: mlinih na veter in stari domači obrti kot sta coklarstvo in sirarstvo. Obiskali bomo coklarno in sirarno, po želji pokukali še v enega od mlinov, nato pa obiskali simpatično ribiško vasico Volendam. Popoldne nastanitev v hotelu v Amsterdamu ali okolici, nato pa se bomo z javnim prevozom podali na prvo spoznavanje nizozemske prestolnice. Sprehodili se bomo po glavni mestni ulici, po želji pa tudi po znameniti Rdeči četrti. Zvečer povratek v hotel.

2. DAN zajtrk, nočitev
AMSTERDAM
Zjutraj si bomo ogledali glavne mestne znamenitosti: glavni trg Dam s Kraljevo palačo, Židovsko četrt, Rembrandtovo hišo, se ustavili pred hišo Ane Frank, cvetlično tržnico Bloemenmarkt ... Obiskali bomo brusilnico diamantov, se sprehodili skozi njihove razstavne prostore ter si ogledali demonstracijo obdelave, nato pa se po želji zapeljali z ladjico po mestnih kanalih. Popoldne prosto za samostojno raziskovanje mesta ali nakupovanje. Po želji lahko obiščete tudi katerega izmed odličnih muzejev kot sta Rijksmuseum ali Van Gogh, ali pa se podate v svetovno znano pivovarno Heineken, kjer boste na zabaven in interaktiven način spoznali skrivnost njihovega uspeha. Povratek v hotel.

3. DAN zajtrk
AMSTERDAM (JUŽNA HOLANDIJA) - SLOVENIJA
Prost dan za samostojno raziskovanje Amsterdama. Ob doplačilu predlagamo izlet po južni Holandiji. Najprej bomo obiskali eno največjih razstav cvetja na svetu, Keukenhof (vstopnina ob doplačilu), ki jo nizozemski vrtnarji pripravijo vsako leto med marcem in majem. Na površini 32 hektarjev zasadijo vsako leto več kot 7 milijonov cvetlic, kraljuje pa seveda nizozemski simbol, tulipan. * Nato se bomo podali do Rotterdama, enega največjih pristaniških mest na svetu, ki mu poseben pečat dajejo sodobne zgradbe. Popeljali se bomo skozi ogromno pristanišče, nato pa nadaljevali v Den Haag, glavno mesto južne Holandije, kjer domuje parlament. Za konec še postanek v Scheveningenu, največjem nizozemskem letovišču. Prevoz do letališča in polet proti Sloveniji, kjer bomo predvidoma pristali v večernih urah.

* Ogled Keukenhofa je možen samo na pomladnih odhodih. Na ostalih odhodih namesto tega obiščemo mestece Delft, ki je v svetu znan po izdelkih iz keramike.

Odhodi v 2017: 
24.03. - Skoraj zagotovljen odhod

07.04.
21.04.
28.04. - Zagotovljen odhod
05.05. - Zagotovljen odhod
19.05. - Zagotovljen odhod

02.06. - Skoraj zagotovljen odhod
16.06. - Skoraj zagotovljen odhod
23.06. - Skoraj zagotovljen odhod

21.07.
11.08. - Skoraj zagotovljen odhod
22.09.
27.10. - Skoraj zagotovljen odhod
03.11. - Skoraj zagotovljen odhod


CENA:
odhodi 24. 3., 7. 4., 2. 6., 21.9. in 3. 11.: 469 € min. 35 potnikov
ostali odhodi: 499 € min. 35 potnikov

 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče, izlet po severni Holandiji, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede, spremstvo in organizacijo potovanja.

 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 80 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: javni prevozi v Amsterdamu pribl. 5 € na smer, vožnja z ladjico po kanalih 12 €, izlet po južni Holandiji 45 €, vstopnine: Keukenhof 13,50 € do 16€ (odvisno od velikosti skupine), muzeji v Amsterdamu pribl. 15 - 18 € za muzej.

Sorodni izdelki
RIM, NEAPELJ, POMPEJI
Dnevna vožnja, 3x polpenzion!

4 dni, avtobusni prevoz

Že od

Cena:
199,00 €
KORZIKA IN SARDINIJA- NEPOZABNI DUET
Odlična kombinacija dveh nepozabnih destinacij!
Cena:
489,00 €
AMSTERDAM IN BRUSELJ Z LETALOM
Ogled dveh čudovitih prestolnic Beneluksa z letalom, 4 dni! Spomladanski odhodi: Keukenhof ali obisk borze cvetja Aalsmer!
Cena:
569,00 €
GRADOVI LUDVIKA II BAVARSKEGA- 3 DNI

3 dni, avtobus

Obisk pravljičnih gradov Ludvika II. Bavarskega

Že od

Cena:
189,00 €