LONDON 4 DNI- Z LETALOM

LONDON 4 DNI- Z LETALOM

Možnost poldnevnega izleta v Greenwich. Hotel na dobri lokaciji!
Cena:
479,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

• možnost poldnevnega izleta v Greenwich
• hotel na dobri lokaciji


1. DAN nočitev
SLOVENIJA - LONDON

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. V popoldanskem času bomo začeli prve oglede mesta. Vožnja do Tower Bridge-a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London, katedrala Sv. Pavla, Milenijski most, City... Zvečer bomo obiskali Covent GArden s sštevilnimi pubi in restavracijami. Prosto za večerjo in nočitev.

2. DAN zajtrk, nočitev
LONDON

Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom), nato pa raziskovanje Londona peš in s podzemno železnico. Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na "londonski peš poti". V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi iz sveta slavnih. Povratek v hotel.

3. DAN zajtrk, nočitev
LONDON

V dopoldanskem času predlagamo poldnevni izlet z ladjo op Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mino Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye. Obisk Kitajske četrti in prosto za večerjo. Povratek v hotel.

4. DAN zajtrk
LONDON - SLOVENIJA

Prosto do prevoza na letališče in polet prosti Sloveniji.

ODHODI 2018:
24.03. 
05.04.
27.04. ZAGOTOVLJEN ODHOD
29.04.
02.05. SKORAJ ZAGOTOVLJEN ODHOD
26.05.
07.06.
23.06. ZAGOTOVLJEN ODHOD
28.07. SKORAJ ZAGOTOVLJEN ODHOD
04.08.
11.08. ZAGOTOVLJEN ODHOD
25.08.
22.09. SKORAJ ZAGOTOVLJEN ODHOD
06.10.
20.10.
27.10. ZAGOTOVLJEN ODHOD

CENA: 
- 499 € najmanj 35 potnikov
- za odhod 24.03.2018,  479 € min. 35 potnikov
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 25 potnikov) 30 €

 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana vključen en kos ročne prtljage dimenzije dimenzije 55x40x23 cm, letališke in varnostne pristojbine, povratni prevoz do hotela, tri nočitve z zajtrki v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacija potovanja.

 

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: 10%

DOPLAČILO: za manjšo skupino med 25 in 34 potniki 30 €

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 120 €, doplačilo za kos prtljage za oddajo na let 65 - 80 € v obe smeri (odvisno od prevoznika)
Pomembno glede prtljage:
Dovoljena ročna prtljaga, ki jo lahko vzamete s seboj na letalo je 1 kos na osebo, dimenzije 55x40x23 cm (vključno s koleščki in ročaji) ali manjša. Namesto prtljage omenjene dimenzije je dovoljen manjši nahrbtnik s kapaciteto cca. 30 litrov ali torba za prenosni računalnik, ki se prilega prostoru pod sedežem. Možno je doplačati tudi za večjo prtljago, ki jo oddate na let; 1 kos prtljage na osebo, do 20 kg, ob doplačilu.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v pubu 18 GBP, muzej voščenih lutk Madame Tussaud's 33 GBP, poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich 16 GBP, vozovnice za podzemno železnico - dnevna vozovnica 12 GBP, morebitne vstopnine na poti.

POMEMBNO: V ceno je vključen en kos ročne prtljage, ob prijavi lahko doplačate za prtljago, ki jo boste oddali ob oddaji na let.

Sorodni izdelki
VIKEND V MADRIDU
Raziskovanje španske prestolnice, možnosti dodatnih izletov: Toledo in Escorial! 29.4. - let s posebnim letalom iz Ljubljane!
Cena:
549,00 €
BARCELONA - 4 DNI
Španska celina in Barcelona z okolico, nočitev z zajtrkom v hotelih 3*!

3 dni, letalo

Cena:
499,00 €
VIKEND V BUDIMPEŠTI
Ogled glavnih znamenitosti, postanek ob ''madžarskem morju'' - Blatnem Jezeru, po želji obisk čarde s folkornim programom, večerjo in neomejeno pijačo!
Cena:
85,00 €
ANGLEŠKO PODEŽELJE IN LONDON 8 DNI
Čar podeželja in kraljevi utrip Londona! 8 dni, avtobus.
Cena:
629,00 €