AMSTERDAM IN BRUSELJ Z AVTOBUSOM

AMSTERDAM IN BRUSELJ Z AVTOBUSOM

Oogled dveh čudovitih prestolnic Beneluksa, ogled ene največjih razstav cvetja na svetu, Keukenhofa (spomladanski odhodi) ali obisk borze cvetja Aalsmer!
Cena:
319,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

• ogled dveh čudovitih prestolnic Beneluksa
• ogled ene največjih razstav cvetja na svetu, Keukenhofa (spomladanski odhodi) ali obisk borze cvetja Aalsmer

1. DAN nočna vožnja

SLOVENIJA - NIZOZEMSKA
Odhod iz Slovenije v poznih popoldanskih urah in nočna vožnja proti Nizozemski.

2. DAN nočitev
SEVERNA HOLANDIJA: ZAANSE SCHANS, VOLENDAM IN AMSTERDAM
Po prihodu na Nizozemsko bomo najprej obiskali dve tipični holandski vasici: prva, Zaanse Schans je znana po dveh nizozemskih simbolih: mlinih na veter in stari domači obrti kot sta coklarstvo in sirarstvo. Obiskali bomo coklarno in sirarno, po želji pokukali še v enega od mlinov, nato pa obiskali simpatično ribiško vasico Volendam. Popoldne nastanitev v hotelu v Amsterdamu ali okolici, nato pa se bomo z javnim prevozom podali na prvo spoznavanje nizozemske prestolnice. Sprehodili se bomo po glavni mestni ulici, po želji pa tudi po znameniti Rdeči četrti. Zvečer povratek v hotel.

3. DAN zajtrk, nočitev
AMSTERDAM
Zjutraj si bomo ogledali glavne mestne znamenitosti: glavni trg Dam s Kraljevo palačo, Židovsko četrt, Rembrandtovo hišo, se ustavili pred hišo Ane Frank, cvetlično tržnico Bloemenmarkt ... Obiskali bomo brusilnico diamantov, se sprehodili skozi njihove razstavne prostore ter si ogledali demonstracijo obdelave, nato pa se po želji zapeljali z ladjico po mestnih kanalih (doplačilo). Popoldne prosto za sprehode in nakupe spominkov. Po želji lahko obiščete tudi katerega izmed odličnih muzejev kot sta Rijksmuseum ali Van Gogh, ali pa se podate v svetovno znano pivovarno Heineken, kjer boste na izredno zabaven in interaktiven način spoznali skrivnost njihovega uspeha. Povratek v hotel.

4. DAN zajtrk, nočitev
JUŽNA HOLANDIJA - BRUSELJ
Zjutraj bomo obiskali eno največjih razstav cvetja na svetu, Keukenhof, ki jo nizozemski vrtnarji pripravijo vsako leto med marcem in majem. Na površini 32 hektarjev zasadijo vsako leto več kot 7 milijonov cvetlic, kraljuje pa seveda nizozemski simbol, tulipan. * Nato se bomo podali v Delft, ki je po svetu znan po odličnih izdelkih iz keramike. Sledi obisk Rotterdama, enega največjih pristaniških mest na svetu, ki mu poseben pečat dajejo sodobne zgradbe. Popeljali se bomo skozi pristanišče in se po želji povzpeli na mestni simbol, več kot 100 m visoki stolp Euromast in oglede zaključili z največjo znamenitostjo ter arhitekturnim presežkom Markthalom. Pokrita tržnica si je upravičeno prislužila ime roterdamska Sikstinska kapela. Naslednji na našem izletu je Den Haag, glavno mesto južne Holandije, kjer domuje parlament. Za konec še postanek v Scheveningenu, največjem nizozemskem letovišču, nato pa vožnja proti Bruslju. Nastanitev v mestu ali okolici.
* Ogled Keukenhofa je možen samo na pomladnih odhodih. Na ostalih odhodih namesto tega obiščemo največjo borzo cvetja na svetu v mestecu Aalsmer, kjer se dnevno trguje z več kot 19 milijoni kosi cvetja.

5. DAN zajtrk, nočna vožnja
BRUSELJ - LUKSEMBURG - SLOVENIJA
Po zajtrku ogledi znamenitosti Bruslja (z javnimi prevoznimi sredstvi): kraljevska palača, katedrala, Atomium, mestna hiša in slikovite cehovske hiše na Velikem trgu. V bližini se nahaja simbol Bruslja, drobni bronasti kipec Manneken Pis - »fantek, ki lula«. Pravosodna palača je znana kot največja zgradba iz 19. stoletja v Evropi. V prostem času predlagamo pokušino znamenitega bruseljskega krompirčka ali obisk muzeja čokolade. Za konec se bomo zapeljali še mimo znanih evropskih institucij kot je recimo zgradba Evropskega parlamenta. Popoldne odhod proti Sloveniji. V večernih urah kratek postanek v Luksemburgu, mestu, ki je nastalo ob sotočju rek Petrusa in Alzeta okoli trdnjave, ki je poleg katedrale glavna znamenitost. Nadaljevanje mimo mesteca Schengen proti Slovenji.

6. DAN
PRIHOD V SLOVENIJO
Prihod v Slovenijo predvidoma v dopoldanskih urah.

Odhodi v 2017: 
22.03. - Skoraj zagotovljen odhod
05.04. - Skoraj zagotovljen odhod
19.04. - Skoraj zagotovljen odhod

26.04. - Zagotovljen odhod
03.05. - Zagotovljen odhod

17.05.
31.05.
14.06.
24.06.
19.07.
11.08. - Zagotovljen odhod
20.09.
27.10. - Zagotovljen odhod
01.11. - Skoraj zagotovljen odhod

CENA: 319 € min. 45 potnikov
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 40 €.

OPOMBA: program lahko poteka tudi v obratnem zaporedju, kar bo znano najkasneje ob zagotovitvi programa.

 

CENA VKLJUČUJE: vse avtobusne prevoze po programu, tri nočitve z zajtrkom v hotelih 3*, zunanje oglede, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

CENA VKLJUČUJE: vse avtobusne prevoze po programu, tri nočitve z zajtrkom v hotelih 3*, zunanje oglede, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 40 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: javni prevozi v Amsterdamu pribl. 5 € na smer, vožnja z ladjico po kanalih 12 €, vstopnine: borza cvetja 6 €, Keukenhof 13,50 € do 16€ odvisno od števila, muzeji v Amsterdamu pribl. 15 - 18 € za muzej.

Sorodni izdelki
ČRNA GORA Z LETALOM
Super izlet za jugonostalgike!
Cena:
459,00 €
LONDON IN ANGLEŠKA DOŽIVETJA
LONDON IN ANGLEŠKA DOŽIVETJA

5 DNI, LETALSKI PREVOZ

Vse skrivnosti Stonehenge!

Cena:
738,00 €
BEOGRAD - 3 DNI
Izlet na Avalo in obisk beograjske tržnice Zeleni venac! 3 dni, avtobus
Cena:
139,00 €
RIM- SPREHOD SKOZI ČAS
Dnevna vožnja v Rim!

Že od

Cena:
269,00 €