HOTEL BIŠEVO 2*

HOTEL BIŠEVO 2*

VIS (KOMIŽA)

SUPER POPUSTI ZA OTROKE

že od

Cena:
134,40 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Lega: 500 m od mesta, v borovem gozdiču ob veliki prodnati plaži, nudistična plaža v bližini.

Opis: delno obnovljen; restavracija, aperitiv bar, terasa, TV soba, prodajalna spominkov, WELLNESS CENTER (savna, lepotni programi za obraz in telo, masaže, depilacija,manikura, pedikura) namizni tenis, mini golf, možnost najema koles, animacija za otroke, parkirišče.

Sobe: kopalnica (prha/WC), sat TV, telefon, mini bar.

Obroki: samopostrežni zajtrk in strežena večerja (solatni bar).

 

 

POPUSTI in DOPLAČILA

Doplačila za 7 dni po osebi: turistična taksa 8 €, OP 28 €.

Popusti: do 5. leta brez storitve in ležišča brezplačno, do 12. leta brez ležišča 50%, do 12. leta 2+1, 1+1 50% v terminu 25.06.-03.09. 30%, nad 12. let 20%.

 

»Trešeta i briškula, pisma i smij«, to je pristno dalmatinsko življenje! Neobremenjeno uživanje v konobah z morskimi specialitetami izpod peke, razvajanje srca z najlepšimi pesmimi dalmatinskih klap, hranjenje duše z bogato zgodovinsko dediščino in umetnostjo v Splitu, Dubrovniku in Zadru! Dalmacija je ustvarjenja tudi za čaščenje narave - izjemni razgledi, idilična obala, mogočni Velebit in nacionalni parki vas bodo začarali. Raziščite južni Jadran, vsrkajte vase poživljajoče vonjave rožmarina in sivke, naužijte se morja, ki pleše z vetrom, prepustite se valovom, sproščenosti, ustvarjalnosti, strasti… Usedite se na na verando k »barba Šimi« in ob kozarčku bevande nazdravite »guštom« življenja!

Sorodni izdelki
APP POLYNESIA 3*

UMAG

že od

Cena:
191,00 €
GH ADRIATIC 3*-4*

OPATIJA

Cena:
259,00 €
Apartmaji ZELENA PUNTA Kukljica

UGLJAN (KUKLJICA)

že od

Cena:
269,00 €
Zasebni apartmaji NADA 3*

UGLJAN (LUKORAN)

SUPER POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE do 31.03.2018 20% popusta

že od

Cena:
181,60 €