TenTours na Facebooku Facebook TenTours na Twitterju Twitter tel: +386 (0) 1 7 240 220 fax: +386 (0) 1 7 240 240 e-mail: info@tentours.si slovensko
Slika
AEROMITING BATAJNICA - BEOGRAD
Natisni
Oceni z oceno 1Oceni z oceno 2Oceni z oceno 3Oceni z oceno 4Oceni z oceno 5
Država
Srbija
 
Air Show
AEROMITING BATAJNICA - BEOGRAD
AEROMITING BATAJNICA - BEOGRAD
AEROMITING BATAJNICA - BEOGRAD

AEROMITING BATAJNICA - BEOGRAD


AEROMITING BATAJNICA 2012

BEOGRAD

2 dni - bus, hotel 3* v Beogradu, vstopnica

Odhod: 01. september 2012

ZAGOTOVLJEN ODHOD!!


1. dan: sobota, 01. september
Zbor potnikov ob 05.00 uri na parkirišču Tivoli v Ljubljani in odhod avtobusa. Vožnja mimo Novega mesta do slovensko-hrvaške meje ter nadaljevanje poti s krajšimi postanki mimo Zagreba in Slavonskega broda do hrvaško-srbske meje. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje poti v Beograd, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah. Ob prihodu si bomo z loklanim vodnikom ogledali glavne mestne znamenitosti: Novi Beograd, Generalštab, notranje ministrstvo, kitajska ambasada, mogočno cerkev Sv. Save, Trg Slavija, Trg Republike z zveznim parlamentom, Ulica Kneza Miloša s številnimi diplomatskimi predstavništvi, Dedinje s Hišo cvetja, štadion Crvene zvezde in Partizana, Arkanova vila. Sprehodili se bomo po Ulici Kneza Mihajla do Kalemegdana, od koder je prekrasen pogled na sotočje Save in Donave. Nato nastanitev v hotelu 3* v Beogradu. Zvečer prosto, po želji in ob doplačilu večerja na Skadarliji ob zvokih starogradske glasbe. Nočitev v hotelu.
 

2. dan: nedelja, 02. september 
Zajtrk v hotelu in nato odhod do vojaškega letališča Batajnica ter ogled letalske razstave in letalskega mitinga v počastitev 100. obletnice srbskega vojaškega letalstva. Na prireditvi bodo svoje letalske veščine predstavila števlna letala, tako domačih, kakor tudi tujih letalskih sil. Po koncu prireditve ponoven zbor potnikov pri avtobusu ter povratek po isti poti proti Sloveniji. Predviden povratek v Ljubljano je v poznih večernih urah.

 

Minimalna udeležba: 45 oseb na avtobus

ZAGOTOVLJEN ODHOD!!

 

Splošni pogoji Tentours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo v naših poslovalnicah ali pri pooblaščenih agencijah.
 

V ceno je všteto: prevoz s turističnim avtobusom na vseh navedenih relacijah, vse pristojbine za ceste in parkiranje, namestitev z zajtrkom v dvoposteljnih in troposteljnih sobah v hotelu 3* v Beogradu, ogled Beograda z lokalnim vodnikom, vstopnina v hišo cvetja na Dedinju, vstopnica za letalski miting, vodenje, organizacija in izvedba potovanja.

- enoposteljna soba: 20 €

- večerja na Skadarliji: približno 20 €

AEROMITING BATAJNICA 2012 - BEOGRAD

Termin Izlet Cena
01. - 02. september 2012 AEROMITING BATAJNICA 2012 109 €

Splošni pogoji Tentours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo v naših poslovalnicah ali pri pooblaščenih agencijah.

Vas zanima potovanje, izlet, kontaktirajte nas
Oddaj povpraševanje
O nas
 
Katalogi
Bodite obveščeni

Prenesite si PDF katalog

TenTours pocitniški katalogi

Vpišite vaš e-mail in obveščali vas bomo o novostih in ponudbah.

 

tel: +386 (0) 1 7 240 220 fax: +386 (0) 1 7 240 240 e-mail: info@tentours.si