EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS
EKVADOR IN GALAPAGOS

EKVADOR IN GALAPAGOS

Odhod: 19.11.2024

Spočijte si oči na dramatični, neskončno raznoliki pokrajini Ekvadorja! Privoščite si vrhunsko pustolovščino - raziskovanje edinstvenega Galapagosa!

17 DNI, letalo

Že od

Cena:
3.993,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Ekvador, majhna dežela mnogih znamenitosti, s svojo raznolikostjo prepriča vsakogar. Ekvador ima vse. Vulkanske vrhove v Andih in neskončne višinske planote, tropski deževni gozd, tihomorsko obalo in slavno otočje Galapagos, zanimivo tradicionalno kulturo in barvite tržnice, lepo ohranjena središča kolonialnih mest in še mnogo več. Ekvador razkriva številne skrivnosti dan za dnem med potovanjem po svojih najlepših krajih.

 

Potovanje se začne v kolonialnem Quitu in nadaljuje z eno največjih in najbolj barvitih tržnic Južne Amerike v Otavalu, ves čas v spremljavi spektakularne pokrajine. Sledijo si lepi razgledi in mnogi postanki za uživanje trenutka v čudoviti okolici ekvadorskega višavja. Na neki točki bomo presedlali na gorska kolesa in začel se bo spust proti meglenemu gozdu, ki se nahaja na zahodnem bregu vulkana Pichincha.

 

Spektakularni izleti v Cuyabeno popeljejo obiskovalca v obsežen svet tropskih lagun, močvirij in poplavljenih območij, v katerih se je naselila skupnost Sionskih Indijancev. Cuyabeno je bogat z vodnimi in kopnimi površinami, ki so dom sladkovodnim delfinom želvam, anakondam, krokodilom, opicam, ameriškim leopardom, lenivcem in pticam, kot so hoacini, are in vodomci. V tem tropskem deževnem gozdu uspeva ogromen del rastlinstva: rastline, kot so palme, bromelije, južnoameriško grmičevje s škrlatnimi cvetovi, divje vrtnice in orhideje, je moč pogosto videti. Skok v džunglo te vrste, bo vsekakor spomina vredna izkušnja za vse tiste, ki se nam boste pridružili.

 

Na koncu potovanja pride še tisto, na kar vsakdo najprej pomisli ob omembi Ekvadorja, otočje Galapagos. Češnja na vrhu smetane potovanja po Ekvadorju je res prvovrstno potovalno doživetje. Vulkanski otoki uživajo v pravi izolaciji in tam se je razvil edinstven živalski svet, kateremu namenimo dovolj časa za spoznavanje in si privoščimo tudi nekaj počitniškega vzdušja v tej izjemni naravni okolici.

 

Spoznavanje avtohtone kulture, občudovanje kolonialne arhitekture, strmenje v neskončnost izjemnih pokrajin, stapljanje z naravo in plavanje v kristalno čisti vodi Galapagosa. To je Ekvador.

 

Vabljeni na doživetje poezije v modrem, zelenem in belem!

 

 

1. DAN: LJUBLJANA – EVROPA – QUITO (večerja)

Polet z ljubljanskega ali bližnjega letališča (v tem primeru prevoz iz Ljubljane) preko vmesnega letališča proti Quitu. Quito, prestolnico Ekvadorja, ki leži 2.800 metrov nad morjem, bomo dosegli še isti dan proti večeru. Po opravljenih formalnostih sledi prevoz do hotela, ki se nahaja v novem središču mesta. Medtem, ko bomo zvečer srkali koktajl v hotelskem baru, bomo pregledali načrte za potovanje. Večerja v hotelu.

 

2. DAN: QUITO (Unesco) lokalni ogledi (zajtrk)

Zajtrk. Danes bomo imeli priložnost raziskati to veliko mesto in se spoznati z njegovo burno preteklostjo. Doživeli bomo nov predel mesta na severu z njegovimi številnimi parki in visokimi sodobnimi zgradbami, kot so Avenida Rio Amazonas, Plazas Santo Domingo, Independencia v San Franciscu, ki se nahajajo v kolonialnem predelu mestnega središča. Zaradi številnih zgodovinskih spomenikov je UNESCO leta 1978 star predel mesta razglasil za prizorišče svetovne dediščine. S hriba Panecillo na jugu starega dela mesta, kjer stoji 43 metrov visok spomenik Device iz Quite, ponuja impresiven razgled. Stoječ tukaj, imate čudovit pogled na plošče in strešnike iz rdeče gline starega mestnega dela, na obzorje Quita na severu, prav tako pa na verigo okoliških Andskih Kordiljer z njihovimi izrazitimi gorskimi velikani, pokritimi s snegom. Popoldan bo nekaj prostega časa za tiste, ki jih bo zdelala časovna razlika. Prenočevanje.

 

3. DAN: QUITO - NONO - TANDAYAPA, izlet s kolesi (zajtrk, kosilo, večerja)

Zajtrk. Pot nas tokrat vodi zahodno od Quita proti obali, preko Andov po stari cesti Quito-Mindo, do višine 3100 metrov nadmorske višine. Na tej točki bomo presedlali na gorsko

kolesa in začel se bo spust proti meglenemu gozdu, ki se nahaja na zahodnem bregu vulkana Pichincha, dokler ne prevozimo križišča Tandayapa na nadmorski višini 2.000m. To je 40 kilometrov dolga kolesarska pot na slepi cesti, na kateri ni prometa. Preden nadaljujemo s kolesarjenjem in dosežemo majhen ptičji raj Tandayape, bomo deležni še kosila v naravi. Zanimivo bo videti, kako se vegetacija spreminja od visokih brezdrevesnih planot, meglenega gozda do gozdov nižjih planin, medtem ko se spuščamo dol po gorah. Z enim očesom spremljajte cesto, drugim pa opazujete nebo: obstaja namreč velika možnost, da boste videli papige, kolibrije, tukane in kakike. Pot nas nato vodi do naravnega zavetišča Mindo Nambillo na zahodni strani vulkana Pichincha z višino 1.400 metrov. V tej regiji bomo našli raznolike ekosisteme: vse od brezdrevesnega do meglenega gozda, prav tako pa del subtropskega in tropskega gozda. Ta predel je posebej zanimiv za opazovalce ptic in botanike. Naš današnji cilj je lodge na višini 1.100 metrov v središču subtropskega meglenega gozda, ki se nahaja v Andih.

 

4. DAN: MINDO - MITAD DEL MUNDO - QUITO (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Najprej bomo obiskali »Mariposas de Mindo«, kmetijo, ki se ukvarja z gojenjem metuljev. Osupli boste, ko boste videli 25 različnih vrst metuljev prhutati okoli vas. Metulji nastajajo vsak dan iz ličink. Kasneje se bomo zapeljali po cesti Calacali-La Independiencia, ki vodi proti Quitu. Gre za zelo slikovito cesto, kjer bomo lahko uživali v razgledu. Pokrajina je tukaj zelo raznolika, posejana s koščki polj bujne vegetacije in visokih ravninah. Na pol poti se bomo ustavili pri Mitad del Mundo [katerega dobeseden prevod se glasi središče sveta), kjer se nahaja spomenik ekvatorjevi črti (Equatorial Line Monument). Postavljen je v spomin no francosko-špansko odpravo iz 1744 do 1763, ki je pod vodstvom Charlesa de la Condaminea določila položaj ekvatorja. Tukaj lahko z eno nogo stojite na severni in z drugo na južni polovici. Obiskali bomo tudi bližnji muzej na prostem, kjer lahko izkoristite nekaj prostega časa obisk tipične kolonialne vasice v španskem slogu, etnološki muzej ali bližnji Museo de Sol, kjer boste veliko izvedli o kulturi in spretnosti Inkov. Večerni prihod in namestitev hotela.

 

5. DAN: QUITO - LAGO AGRIO - CUYABENO (zajtrk, kosilo, večerja)

Zajtrk. Odpeljemo se do letališča Quito, od koder bomo odleteli v Lago Agrio. Po pristanku se bomo odpravili do vhoda v rezervat Cuyabeno, El Puente (približno 3 ure vožnje). Po prihodu v nacionalni par se bomo prelevili v raziskovalce tropskega sveta, kot kača pa bomo utirali pot po reki Cuvabeno. Imejte oči in ušesa ves čas na preži, da boste lahko opazili vse vrste ptic in metuljev, ali pa prisluhnite vreščanju opic nekje v daljavi. Cilj potovanja je Loguna Grande, največja laguna v rezervatu Cuyabeno, obenem pa tudi mesto, kjer se nahajamo v Cuyabeno lodgeu. Že na poti do prenočišča boste znali ceniti najbogatejši naravni rezervat v Ekvadorju. Naslednjih nekaj noči bomo preživeli v napol odprtih bungalovih v dvoposteljnih sobah z mrežami proti komarjem.

 

6. DAN: CUYABENO (zajtrk, kosilo, večerja)

Zaradi na pol odprtih kabin se boste zbudili ob zvoku pesmi najrazličnejših ptic. Če boste vstali že ob zori, pa boste imeli največjo priložnost gledati ptice pred zajtrkom in opaziti sladkovodne delfine z roza trebuščki, medtem ko se skrivnostna laguna kopa v zlati jutranji svetlobi. Zajtrk v koči. Dopoldan se odpravimo na sprehod skozi »terra firma forest« z vašim lokalnim naravoslovnim vodnikom, da bi raziskali rastline in divjino. Vodnik nas bo poučil o gozdovih in njihovih zdravilnih rastlinah in lahko boste imeli možnost videti žuželke in žabe, lahko celo pasavca, tapirja ali pa kar kakšno kačo, Po kosilu in počitku v udobnih visečih mrežah pri koči se bomo odpravili na izlet s kanujem v poplavljen Igapo. Uživaje v čarobni pokrajini, ki v sebi skriva vse odtenke zelene barve, drevesni macralobium, ki je prekrit z obilnimi rastlinskimi paraziti, kot so bromelije, katerih žareče barve pretrgajo globoko zeleno neobčutljive vegetacije. Tukaj lahko pogosto vidite živahne opice, kako skačejo okrog, ptice, kot je predzgodovinski hoacin, papige in morebiti uzrete celo orla. Večerja.

 

7. DAN: CUYABENO (zajtrk, kosilo, večerja)

Danes imate priložnost iti na zgodnje opazovanje plic. Po zajtrku boste živeli v sprehodu po deževnem gozdu, kjer boste raziskovali posledice tropske rastline in zasledovali divje živali. Morda boste opazili ameriškega leoparda ali capybara, votline pasavca ali sledi kolonije mraveli Popoldan lahko greste na izlet raziskati nekaj manjših jezer v nacionalnem parku Cuyabeno. Priložnost boste imeli loviti piranje in poslušati petje plic, kot so ikrlatni makao (vrsto papige), medtem ko boste pazili pred anakondami, specimi na krošnjah dreves. Po večerji bo za tiste najmanj utrujene sledil še nočni izlet, na katerem bomo skušali opaziti žareče rdeče oči kajmana.

 

8. DAN: CUYABENO (zajtrk, kosilo, večerja)

Zajtrk. Na motornem kanuju se bomo spustili navzdol po reki Cuyabeno do vasi, v kateri živijo prvi prebivalci Cuyabena, Sioni. Naš kuhar vam bo postregel s kosilom v naravi. Tukaj se bomo naučili nekaj o tradiciji in še ohranjenih navadah teh v džungli živečih prvotnih skupnosti. Po koncu sprehoda do orjaškega kapoka in osvežujočem kopanju v Veliki Laguni (Laguna Grande), ko boste opazovali sončni zahod, se boste vrnili v kočo za pozen počitek in večerjo. Zvečer imate možnost, da se ponovno udeležite nočnega sprehoda po džungli s svetilko, da bi opazili žuželke, kot so pajki in črički, ali pa žabe in drevesne kače.

 

9. DAN: CUYABENO - LAGO AGRIO - QUITO (zajtrk)

Zgodnji zajtrk. Začeli se bomo z našim potovanjem nazaj po reki Cuyabeno. Po kosilu iz lastnega proračuna pri »El Puente« nas bo naš mikrobus odpeljal v Lago Agrio. Od tukaj pa pot proti prestolnici nadaljujemo z letalom iz deževnega pragozda preko strmin Andov nazaj v »civilizacijo«; ob jasnem dnevu lahko vidite kar nekaj vrhov Andskih vulkanov. Z letališča se odpeljemo do hotela. Namestitev in prenočevanje.

 

10. DAN: OTAVALO Indijanska tržnica (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Danes se odpravljamo v Otavalo na znamenito tržnico. Stoletja so regionalne tržnice igrale pomembno vlogo v življenju Indijancev, saj so predstavljale reden prostor za trgovino in druženje. Slikovite lokalne tržnice Andskih dolin so znane po svojih odličnih rokodelskih obrteh. Indijanska tržnica Otavalo, še iz časov pred Inki in je znana po svojih tkaninah, ki so tkane na ročnih statvah. Otavalo je najbolj znan Indijanski sejem v Južni Ameriki. Njegovi prodajalci trgujejo v tišini, za razliko od glasnega hrupa, ki spremlja druge sejme. Imeli boste čas obiskati slavno tržnico in pohajkovati po ozkih tlakovanih ulicah, kjer posedajo Otavalski Indijanci, ki nosijo modre ponče, bele hlače in dolge prepletene lase. Po postanku sledi še kratka vožnja do lepega bližnjega jezera, ki je dom Otavalancem. Če bo volja in če bo še čas se po kosilu odpeljemo do lagune San Pablo, kjer boste sledili krožni poti ob vznožju bregov vulkana Imbobura. Večerni prihod v Quito v naš hotel.

 

11. DAN: QUITO - OTOK SAN CRISTOBAL/GALAPAŠKO OTOČJE (UNESCO) (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Z letališča Quito bomo poleteli na galapaški otok San Cristobal. Migracijskim organom je treba pokazati potne listine, čeravno smo še vedno v isti državi, pokazati, pa je treba tudi vsebino vaše prtljage, saj ni dovoljen vnos nobenih rastlinskih substanc ali drugih rastlinskih ali živalskih izdelkov, ki bi lahko vplivali na obstoj prizadetega ekosistema na otoku. Ob vstopu morate plačati tudi takso in tranzitno dovoljenje vse skupaj ??? USD na dan 31. 01. 2024. Sprejemajo izključno gotovino.

Popoldan se bomo odpravili na manj zahtevan pohod skozi tipičen izsušen gozd do hriba, kjer lahko opazujete ptiče burnice in pelikane. Po poti bomo skoraj zagotovo naleteli na slavne Darwinove ščinkavce in lava kuščarje, kako lenarijo v vročini. V poznih popoldanskih urah boste imeli priložnost prvič pokukati v podvodni svet Galapagosa, in sicer s »šnorkli«. Prenočevanje.

 

12. DAN: SPREHOD PO VISOKIH PLANOTAH IN POTAPLJANJE V TIHEM OCEANU (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Zjutraj se bomo odpeljali na vzhod prerije, sicer pa od visoke planote San Cristobala do Galapaguere, kjer deluje projekt za spuščanje tamkajšnjih endemičnih želv velikank nazaj v divjino. Tukaj boste lahko te želve opazovali, obenem pa spoznali tipično rastlinstvo tega otoka, medtem ko se boste sprehodili skozi ta majhen rezervat. Po kosilu boste šli peš od Puerto Baquerizo Moreno skozi tipičen izsušen gozd tega območja do plaže »la Loberia«, kjer boste lahko opazovali legvane in plavali v globoki modrini Tihega oceana. Večerni prihod v hotel.

 

13. DAN: OTOK SANTA CRUZ - POSTAJA CHARLESA DARWINA - ZALIV ACADEMY (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Zjutraj se bomo vkrcali na več majhnih hitrih motornih čolnov (lanchas), ki opravljajo prevoze med otoki arhipelaga in se odpeljali na otok Santa Cruz. Po triurni vožnji bomo dosegli »Puerto Ayora«, majhno pristanišče, ki je priljubljeno med mornarji, prav tako pa med morskimi levi in pelikani! Obiskali bomo Raziskovalno postajo Charlesa Darwina. Postaja je obenem gojilnico želv, kjer želve različnih podvrst pripravljajo za vstop nazaj v njihovo naravno okolje. Najbolj priljubljen prebivalec tega otoka je dolgo časa bil najverjetneje želvak Osamljeni George, edini preživeli svoje vrste. 

Po kosilu boste pričeli s poldnevnim izletom v majhnem čolnu skozi širok zaliv Akademija. Med izletom lahko opazujete raznolikost podvodnega sveta in z malo sreče morebiti vidite nekatere od največjih prebivalcev morja, kot morske želve, bele morske pse ali morske raže. Obiskali boste »Kanal Zaljubljencev«, plažo »Playa de los Perros« in zaliv »Bahia de Franklin«. Kratek sprehod vas popelje do »las Grietass«, naravne kotanje med visokimi skalnatimi stenami. Kot zaključek tega aktivnosti polnega dne pa smo vam pripravili plavanje z morskimi levi na plaži »la Loberia«, kar je nemalokrat izredno doživetje tega izleta.

 

14. DAN: OTOK SANTA CRUZ - VISOKE PLANOTE (zajtrk, kosilo)

Zajtrk. Zjutraj bomo obiskali visoke planote in dvojni krater Caldera de los Gemelos, ki je znan po okrog 300 različnih vrstah praproti in bližnjemu »gozdu« sončnic. Med raziskovanjem visokih planot otoka Santa Cruz bomo šli skozi različne rastlinske predele, od suhega nižjega predela, ki je poln kaktusov, do gozdov Scalesia v vlažnih planotah. V planotah bomo raziskovali enega od blodnjaku podobnih tunelov lave; nekateri med njimi so dolgi celo po 2 kilometra. Obenem se bomo sprehodil skozi naravno življenjsko okolje želv velikank, kjer bomo te plazilce v njihovem naravnem okolju videli, nato po bomo obiskali laguno Chato, ki jo pogosto obiščejo ptice burnice in druge morske ptice, ki pridejo sem, da bi s svojih peres oprale sol. Za kosilo se vnemo v Puerto Ayora, popoldan pa bomo pešačili od hotela do dolge peščene plaže Playa Tortuga. Tukaj lahko plavate in raziskujete podvodno življenje v širokem zaščitenem zalivu in opazujete ptice na mangrovah. V hotel se vrnemo po sončnem zahodu in obvezni skupinski fotografiji.

 

15. DAN: ISABELA - SANTA CRUZ - BALTRA - CELINSKI EKVADOR (zajtrk)

Zajtrk. Sledi vožnja čez otok Santa Cruz na sever. Tukaj se vkrcamo na trajekt in prečkamo kanal Itabaca na poti do otoka Baltra. Na Baltri se nahaja majhno letališče, od koder bomo odleteli nazaj na celino v Quito ali Guayaquil, še pred tem pa se boste zadnjič ozrli na »začarane otoke«, edinstven paradiž, ki bo zagotovo očaral tudi vas. Po prihodu nazaj na celino se odpeljemo do našega hotela, kjer sledi nekaj prostega časa za pakiranje kovčkov in prenočevanje.

 

16. DAN: EKVADOR - EVROPA (zajtrk, letalo)

Po zajtrku prosto do odhoda leta proti Evropi. Upamo si trditi, da vam bo to potovanje ostalo še dolgo v lepem spominu kot eno najlepših za čas vašega življenja.

 

17. DAN: EVROPA - LJUBLJANA (letalo)

Pristanek na ljubljanskem ali bližnjem letališču (v tem primeru organiziran prevoz do Ljubljane). (letalo)

 

 

Možen je tudi podaljšek v Amazoniji. Več informacij na info@tentours.si. 

 

 

TERMIN: 19.11.  - 05.12.2024

 

CENA: od 3.993 €, min. 20 prijavljenih potnikov // cena se lahko spremeni!

 

OBVEZNA DOPLAČILA:

 • vstopnina v narodni park Galapagos 200 €
 • pristaniška taksa 10 €
 • doplačilo za skupino v velikosti 6 - 9 oseb 380 €
 • doplačilo za skupino v velikosti 10 - 14 oseb 190 €
 • imigracijska prepustnica 20 €

 

DOPLAČILA po želji (na osebo):

 • doplačilo za enoposteljno sobo 333 €
 • doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine) 80 €

 

POPUSTI:

 • Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču -10%
 • Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču -20%

 

CENA VKLJUČUJE: 

 • letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine (327 EUR),
 • prevoz do bližnjega letališča in nazaj do Ljubljane, če to ni letališče Ljubljana,
 • nočitve glede na opis,
 • prehrano glede na oznake pri vsakem dnevu potovanja,
 • prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom in drugimi vozili,
 • ogled mesta Quito z vključenimi vstopninami,
 • izlet do Otavala,
 • 5 dni/4 noči v Cuyabeno lodge z vsemi ogledi in pristojbinami za Nacionalni park Cuyabeno,
 • notranji let Quito – Coca – Quito – San Cristobal in Baltra – Guayaquil z letališko pristojbino,
 • 5 dni/4 noči obiska otočja Galapagos, z vsemi ogledi (razen vstopnine v Narodni park, ki se plača na kraju samem) in prevozi (izlet do Tortuga Bay in Darwinove postaje; izlet z ladjico na otok Bartolome; izlet z ladjico na otok Isabela; opremo za snorkljanje),  
 • slovensko vodenje in lokalne vodnike,
 • stroške priprave in organizacijo potovanja.

 

Namestitev: Quito in Guayaquil hotel 4*,  NP Cuyabeno – namestitev v Cuyabeno Lodge; https://cuyabenolodge.com.ec/. 
GALAPAGOS: 4 nočitve v preprostih hotelih penzionih.

 

ZDRAVJE: Priporočljivo je cepljenje proti rumeni mrzlici. 

Cepljenje proti rumeni mrzlici se zahteva za vse potnike starejše od 9 mesecev, ki potujejo na naslednje province v Amazon Basin: Moronsa-Santiago, Napo, Orellana, Pastaza, Sucumbios, Zamora-Chinchipe in vsa ostala področja vzhodnega predela Andov. Ne vključujejo mest Quito in Guayaquil ali otokov Galapagos. Cepiti se je potrebno 10 dni pred potovanjem z enim odmerkom cepiva. Veljavnost certifikata je neomejena. O zdravju se posvetujte na Zavodu za zdravstveno varstvo Ljubljana, Zaloška 29, 1000 Ljubljana, tel.: 386 (0) 1 586-39-00, fax.: 386 (0) 1 540-31 90, info@zdravinapot.si. Če jemljete kakšna posebna zdravila, jih zadostno količino vzemite s seboj.

 

VIŠINA IN VIŠINSKA BOLEZEN: Potovanje se odvija na višini cca 2850 m. Obstaja možnost višinske bolezni, pred samim potovanjem vam priporočamo posvet z zdravnikom. Z dobro telesno kondicijo se možnost višinske bolezni zmanjšuje. Za uspešno prilagoditev višini priporočamo: počasno gibanje, pitje vode (vsaj 3 l ali več na dan), pomaga tudi uživanje česna, po želji (posvetujte se z vašim zdravnikom) pa tudi kakšen aspirin zvečer (pomaga pri redčenju krvi). V primeru večjih težav zaradi višine pomaga edino spust na nižjo višino. Organizator ni odgovoren za stroške, ki nastanejo zaradi tega. Zdravstveno zavarovanje mora veljati tudi na višini nad 3000 metrov.

 

VIZE: Slovenci vize za Ekvador ne potrebujemo. Potrebujemo le potni list, ki je veljaven še 6 mesecev po koncu potovanja.

 

Dodatno: prijavnina 20,00 EUR - strošek rezervacije na prijavo.

 

 

OPOMBA: cena se lahko spremeni!

Zelo se trudimo, da bi bilo napak čim manj in da bi bile vse cene, informacije in opisi pravilni. Zaradi velikega obsega pa do napak lahko pride, za kar se vam iskreno opravičujemo. Takoj, ko napako odkrijemo, pravilne podatke ponovno objavimo na naši spletni strani.

 

Splošni pogoji Tentours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo v naših poslovalnicah ali pri pooblaščenih agencijah.

Sorodni izdelki

  ISLANDIJA - MED OGNJEM IN LEDOM

  Obiščite deželo, kjer se ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado, kjer pokrajino zaznamujejo gejziri z izbruhi vroče vode!

  5 DNI, letalo

  Že od

  Cena:
  1.089,00 €
  GRUZIJA IN ARMENIJA

  Gruzija in Armenija sta čudoviti deželi za ljubitelje odmaknjenih krajev in tradicij, kulture in narave!

  8 DNI, letalo

  Že od

  Cena:
  1.398,00 €
  MILANO IN BOROMEJSKI OTOKI - 3 DNI

  Očarljiva mesteca in slikovita narava!

  3 DNI, avtobus

  Že od

  Cena:
  279,00 €
  DUNAJ IN ŽIVALSKI VRT

  Obisk najstarejšega živalskega vrta v Evropi!

  1 DAN, avtobus

  Že od

  Cena:
  59,00 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih