ADVENTNI GRADEC IN ČOKOLADNICA ZOTTER

  • obisk čokoladnice, ki skrbi za sladko počutje že od leta 1987
  • ogled praznično okrašenega mesta

 

 

1. DAN: SLOVENIJA - GRADEC - SLOVENIJA

Odhod v jutranjih urah. Vožnja z vmesnimi postanki v Avstrijo do znane tovarne čokolade in čokoladnih izdelkov Zotter, ki se nahaja v mestecu Riegersburg. Čokoladnica deluje po načelu raznolikosti, kvalitete, trajnosti in ustvarjalnosti (doplačilo). Njihovi izdelki so 100% organski. Ogledali si bomo zanimiv film, ki nas bo popeljal v svet čokolade in proizvodni del ter na koncu dobili paket čokoladic. Pot bomo nadaljevali  do Gradca in na številnih mestnih trgih uživali v prazničnem vzdušju. Ogledali si bomo mestne znamenitosti (Hauptplatz, Deželna hiša, katedrala, številni mestni parki in dvorci,..). Po želji se bomo povzpeli tudi na grajski grič Schlossberg, ki se dviga visoko nad mestom. V deželni hiši si bomo ogledali ledene jaslice (seveda ob primernem vremenu in od datuma postavitve). Za konec še nekaj prostega časa v okrašenem mestecu in popoldne odhod nazaj proti Sloveniji. Prihod v večerih urah.

 

 

TERMINI:

18.12.2022

26.12.2022

 

CENA: od 48 €

 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potniki 10 €, med 25 in 34 potniki 18 €.

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.

 

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: 

  • čokoladnica in živalski vrt: odrasli 20€, najstniki (11-17 let) 16€, otroci (6-10 let) 13 €, otroci (4-5 let) 5,90 €, mlajši otroci brezplačno
  • dvigalno na grajski grad: 1,70 €
  • vzpenjača na grajski hrib od 2,50 €

 

POPUSTI ZA OTROKE DO 12 LET Z DVEMA ODRASLIMA: 10% na osnovno ceno.

 

DODATNO: prijavnina od 10,00 EUR - strošek rezervacije na prijavo.

 

Zelo se trudimo, da bi bilo napak čim manj in da bi bile vse cene, informacije in opisi pravilni. Zaradi velikega obsega pa do napak lahko pride, za kar se vam iskreno opravičujemo. Takoj, ko napako odkrijemo, pravilne podatke ponovno objavimo na naši spletni strani.

 

OPOMBA:

Program oziroma zaporedje ogledov se lahko spremeni.

 

Splošni pogoji Tentours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo v naših poslovalnicah ali pri pooblaščenih agencijah.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih