DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU
DUBLIN - VIKEND V MESTU

DUBLIN - VIKEND V MESTU

Dublin : napredno sodobno mesto, glasno in veselo, bogato, postavljaško in s samozavestjo očara vsakega obiskovalca.

4 DNI, letalo

Že od

Cena:
638,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO
 • Dublin : napredno sodobno mesto, glasno in veselo, bogato, postavljaško in s samozavestjo očara vsakega obiskovalca. 
 • številni kulturni in zgodovinski spomeniki pripovedujejo svojo lastno zgodbo
 • doživetje v Dublinu: Temple bar, Trinity College, irski craic ali edinstveno mestno občutje

 

Zakaj Dublin?

Mesto je preprosto rečeno lepo. Brez visokih blokov, ki bi zakrivali zgodovinske stavbe in tako strnjeno, da ga zlahka prehodite v enem dnevu, seveda ob pomoči hitre mestne železnice. In vsekakor ne smemo pozabiti na živahen Temple Bar, najživahnejši predel Dublina, kjer vas bodo očarale številne kavarnice z mizami na prostem in seveda modni pivski lokali, kjer je tudi vrček piva umetnost. Predvsem pa je Dublin prijazno mesto, in prijaznost je pristna in ne del kakšne propagandne kampanije. Uživaljte v njem, kolikor morete!

 

 

1. DAN: SLOVENIJA - BENETKE - DUBLIN (nočitev)

Zbirališče udeležencev potovanja na odhodnih mestih in avtobusni prevoz na letališče v Benetkah. Polet v Dublin. Avtobusni prevoz do hotela in po želji raziskovanje predela imenovanega Temple Bar. Nekoč neugledno področje Dublina je danes najživahnejši predel mesta.

 

2. DAN: DUBLIN (zajtrk, nočitev)

Ogled Dublina v spremstvu vodnika. Ogledali si bomo Trinity College, kjer hranijo dragoceno in nekateri pravijo najlepšo knjigona svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Rokopisv samostanski latinščini je prava zakladnica domišljije, humorja in opazovanja narave. Nadaljevanje sprehoda mimo najlepšega parka St. Stephens Green do katedrale sv. Patrika. Prav tako boste spoznali nabrežje reke Liffey, O’Conell in Grafton Street, National Gallery, spomenik James Joyca, cerkev Jezusovega srca. Popoldan prosto za posamezne oglede in prijetna druženja.

 

3. DAN: DUBLIN (zajtrk, nočitev)

Po zajtrku bomo po želji obiskali Guinness in Jameson, ter omenjene pijače tudi degustirali. Popoldan se bomo po želji z vlakom odpeljali do Hill of Howth, 11 km oddaljeno obmorsko mestece, ki je bilo dolgo bivališče pisateljev in univerzitetnih profesorjev s kolidža sv. Trojice. Čas za kakšno ribjo pojedino in sprehod z ogledom znamenitosti.

 

4. DAN: DUBLIN - BENETKE (zajtrk)

Prevoz na letališče od koder bomo poleteli proti domu.

 

 

TERMINI: 

12.04. - 15.04.2024

20.09. - 23.09.2024

19.10. - 22.10.2024

 

CENA: od 638 €, min. 35 prijavljenih potnikov // cena se lahko spremeni!

 

DOPLAČILO za manjšo skupino:

 • med 25 in 34 potniki 40 €,
 • med 15 in 24 potniki 60 €.

 

DOPLAČILA na poti:

 •  večerja s programom 58 €,
 • obisk Jamesona 20 €, Guinnessa 28 €,
 • vstopnine po izbiri 5 - 15 €.

 

VSTOPNICE:
Cene vstopnic, ki jih lahko ali uspemo pridobiti od našega lokalnega partnerja za posamezne oglede so višje za približno 10% do 20% od objavljenih cen na uradnih spletnih straneh. Vključujejo stroške posredovanja in rezervacijo termina. Vstopnice si seveda lahko pridobite tudi individualno, v tem primeru poskrbite za logistiko ogleda sami. Potrditev nakupa vstopnic je lahko samo ob prijavi, vendar prav tako ne tik pred odhodom (znotraj 10 dni pred odhodom), saj ne moremo zagotoviti prostih terminov ogleda. Vrstni red ogledov pri programih se lahko spremeni, zaradi optimalne izvedbe programa.  

Rezervacije vstopnic, ki niso vključene v ceno potovanja, potnik opravi sam preko spleta (online), s predhodno določitvijo ure vstopa. Priporočamo, da si svoj termin obiska rezervirate sočasno s prijavo na potovanje, vendar upoštevajte ter rezervacijo termina opravite izključno na dan, ki je v programu opredeljen kot prost dan za samostojno raziskovanje. Pri programih, ki imajo intenzivno vsebino z ogledi, je težko določiti prosti čas za oglede muzejev.

 

 DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba 70 € / noč,
 • povratni prevoz na letališče 76 €.

 

POPUSTI ob prijavi:

 • otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)

 

CENA VKLJUČUJE:

 • letalski prevoz,
 • ročna prtljaga,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • tri nočitve z zajtrkom v hotelu 3*,
 • avtobusne prevoze z/ na letališče v Dublinu,
 • zunanje oglede,
 • stroške spremstva in organizacije potovanja

 

Dodatno: prijavnina 20,00 EUR - strošek rezervacije na prijavo.

 

 

PRTLJAGA: V osnovno ceno je vključena manjša torbica ali nahrbtnik dimenzije cca. 40 x 20 x 25 cm. Ob prijavi je potrebno doplačati za večji kos ali oddano prtljago. Predlagamo, da dodatno prtljago obvezno doplačate ob prijavi. Kasnejša odločitev pomeni, da je strošek oddane prtljage bistveno višji kot ob prijavi.

V osnovno ceno je vključena manjša torbica ali nahrbtnik dimenzije cca. 40 x 20 x 25 cm, ter kovček do 10 kg dimenzije cca.  55 x 40 x 20 cm. Ob prijavi je potrebno doplačati za oddano prtljago. Predlagamo, da dodatno prtljago obvezno doplačate ob prijavi. Kasnejša odločitev pomeni, da je strošek oddane prtljage bistveno višji kot ob prijavi.

Pri nekaterih prevoznikih je oddana prtljaga že vključena v osnovno ceno, kar je zavedno pri rubriki cena vključuje.

 

POMEMBNO: 

*Za organizacijo posameznega dodatnega izleta je potrebnih najmanj 20 potnikov. Razpored ogledov po dnevih se lahko spremeni.

*V kolikor prevoz na letališče ni vključen v osnovno ceno, je potrebno najavo prevoza potrditi ob rezervaciji. Minimalno število potnikov za navedeno ceno je 20.  Prevoz je v osnovi organiziran iz Ljubljane. Na željo in ob doplačilu lahko organiziramo tudi  zasebni prevoz iz želenega kraja.

 

ORGANIZIRANI PREVOZI:

DOPLAČILA na osebo ob prijavi ( za naknadne prijave ne zagotavljamo razpoložljivih mest, prav tako je lahko cena višja) : 

prevoz Ljubljana –  letališče Benetke 76 €  

 

OPOMBA GLEDE LETALSKEGA PREVOZA:

Program je oblikovan na razpoložljivih mestih na letalu, ki so na voljo v času objave programa. Radi bi vas opozorili, da lahko pride do hitre zasedenosti kapacitet ki so na voljo, prav tako tudi do sprememb s strani letalskih prevoznikov ( ure, dnevi letenja, ukinitve letov), kot tudi do dviga cen. V teh primerih bomo poiskali optimalna nadomestila, z zamiki v dnevih ali odhoda iz bližnjih letališč ( odhod in vrnitev ni nujno iz istega letališča). Zagotavljamo pa, da program in vsebina ostajata nespremenjena.

 

 

OPOMBA: cena se lahko spremeni!

Zelo se trudimo, da bi bilo napak čim manj in da bi bile vse cene, informacije in opisi pravilni. Zaradi velikega obsega pa do napak lahko pride, za kar se vam iskreno opravičujemo. Takoj, ko napako odkrijemo, pravilne podatke ponovno objavimo na naši spletni strani.

 

Splošni pogoji Tentours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo v naših poslovalnicah ali pri pooblaščenih agencijah.

Sorodni izdelki

  VEČNI RIM IN VATIKAN z avtobusom

  Rim, večno mesto na sedmih gričih, je eno najbolj romantičnih in karizmatičnih mest na svetu!

  4 DNI, avtobus

  Že od

  Cena:
  279,00 €
  BALATON, madžarsko morje

  Kopanje v največjem naravnem zdraviliškem jezeru v Evropi!

  3 DNI, avtobus

  Že od

  Cena:
  169,00 €
  AZORI - RAZKOŠJE V ZELENEM

  Potepanje po otokih Sao Miguel, Terceira, Faial in Pico je nepozabno doživetje!

  8 DNI, letalo

  Že od

  Cena:
  1.598,00 €
  ŠVICARSKA PRAVLJICA

  Vožnja z gorsko železnico na »Vrh Evrope,« ogled vedno skrivnostne soteske Via Mala!

  4 DNI, avtobus

  Že od

  Cena:
  449,00 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih