Z NAHRBTNIKOM PO DOLOMITIH - 3 DNI

Z NAHRBTNIKOM PO DOLOMITIH - 3 DNI

Odličen izlet za rekreativne pohodnike in ljubitelje gora!
Cena:
179,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

1. DAN malica, večerja, nočitev
SLOVENIJA - BRUNICO - CORVARA - CANAZEI
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Spittala in Lienza do Brunica, kjer vstopamo v slikovit svet Dolomitov. Po slikoviti dolini reke Moll in zgornji dolini reke Drave bomo pot nadaljevali do Corvare, kjer bo čas za jutranjo kavo. Nadaljevanje poti čez prelaz Passo Gardena na Passo Sella, kjer se prvič v živo srečamo z Dolomiti. Daljši pohod v prekrasnem objemu gora, med katero se bomo ustavili za malico. Pozno popoldan vožnja po čudoviti panoramski cesti v Canazei. Sledi nastavitev v okolici in večerja.

2. DAN malica, večerja, nočitev
POHOD PO DOLOMITIH (PASSO PORDOI - ARRABA - PASSO FALAREGO)
Po zajtrku ponovno v gore. Pot nas bo vodila na Passo Pordoi, kjer bo krajši postanek za fotografiranje in sprehod. Pot nas bo vodila v zimski smučarski center Arraba, kjer bo postanek za kavico in naprej na Passo Falzarego. Gorsko okolico bomo spoznavali in raziskovali med daljšim pohodom. Malico si bomo privoščili v pravem okolju Dolomitov in v seveda v dobri družbi sopotnikov. Popoldan spust po gorski cesti v Cortino d´Apezzo, nočitev in večerja v okoliških krajih.

3. DAN zajtrk
CORTINA D'AMPEZZO - PASSO TRE CROCI - JEZERO MISURINO - SLOVENIJA
Jutranji sprehod po mondeni Cortini, kavica, nato vzpon na četrti veliki prelaz na naši poti, Passo Tre Croci. Cesta nas vodi do čudovitega jezera Misurina. Peš bomo raziskali ta izredno umirjen del Dolomitov in uživali ob pogledu na masiv Tre Cime. Nabirali bomo zadnje vtise enkratne narave. Sledi slovo od prekrasnih gora in pot poroti Dobbicu, od koder bomo nadaljevali vožnjo proti Sloveniji. Povratek je predviden v nočnih urah.

Odhodi v 2017: 
24.06.
14.07.- Zagotovljen odhod
13.08.- Zagotovljen odhod

25.08.
15.09.

CENA: 179 € min. 45 potnikov


DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 20 €

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, cestnine in cestne pristojbine, zunanje oglede po programu, dva polpenziona v hotelu 3*, 2 x malica na poti, spremstvo in organizacijo izleta.

 

POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 20 €; turistična taksa v hotelu pribl. 2 €/noč, 20 € za odhode v avgustu.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 49 €.

POMEMBNO: priporočamo pohodniško opremo, vsak dan se hodi približno 4 ure. V primeru zelo slabega vremena si pridržujemo možnost do spremembe programa.

Sorodni izdelki
COSTA BRAVA IN BARCELONA
Ogled muzeja Salvadorja Dali, enega največjih umetnikov 20. stoletja! Vključen izlet na Montserrat.
Cena:
349,00 €
BEOGRAD - 3 DNI
Izlet na Avalo in obisk beograjske tržnice Zeleni venac! 3 dni, avtobus
Cena:
139,00 €
BARCELONA - 4 DNI
Španska celina in Barcelona z okolico, nočitev z zajtrkom v hotelih 3*!

3 dni, letalo

Cena:
499,00 €
PO BOSNI in HERCEGOVINI

PO BOSNI in HERCEGOVINI

Mostar, Jablanica, Sarajevo, Travnik, Jajce, Banja Luka

3 dni, avtobus, nočitev + zajtrk

Cena:
149,00 €