Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA
Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA

Veliko vinsko kulinarično potovanje AVSTRALIJA

Odhod: 13. marec 2026

19 DNI, letalo

Doživite raznolikost Avstralije – od Južne Avstralije in Viktorije, do Tasmanije in sproščenega oddiha v Novem Južnem Walesu!

Veliko vinsko kulinarično potovanje

Degustacije: Penfolds Magill, Shaw+Smith, Tapanappa, Yalumba, Torbreck, d'Arenberg, Yangarra, Wynns, Best's, Bannockburn, Provenance, Chandon, Oakridge, Ten minutes by tractor, Paringa Estate, Tolpuddle, Frogmore Creek.

Strokovni spremljevalec: g. Robert Gorjak

Že od

Cena:
10.500,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

VELIKO VINSKO KULINARIČNO POTOVANJE AVSTRALIJA

Odhod: 13.03. - 31.03.2026

Prevoz: letalo

Strokovno spremstvo: g. Robert Gorjak

 

 

Dobrodošli na velikem vinsko-gastronomskem popotovanju po Avstraliji.

 

Ste vedeli, da Avstralija skriva eno izmed najbolj zanimivih vinskih zgodb na svetu? Čeprav je danes znana po vrhunskih vinih, se njena vinska pot začne že davno nazaj.

 

Avstralija sodi med deset največjih pridelovalk vina na svetu, njena vinska zgodba sega vse do leta 1788. Vse do 70. let prejšnjega stoletja so pridelovali predvsem portu in sherryju podobna vina. Spomnim se, da so na Ljubljansko ocenjevanje »Vino Ljubljana« še v 90. letih prispeli mnogi odlični »portovci« iz Avstralije. V 70. se pridelava prične fokusirati na klasična vina, izvoz pa začne naraščati. Zagon dobi v 90. letih, tudi na krilih knjige Oza Clarka »Oz Clarke's New Classic Wines«, ki zagovarja tezo, da  klasična vina ne rastejo zgolj v Franciji, Italiji in Španiji. Ostalo je zgodovina. Avstralija je svoj sloves zgradila na krepkih, polnih vinih iz sorte shiraz, pa tudi s pomočjo »oaky« chardonnayjev. Obe sorta sta danes vodilni, cabernet sauvignon in sauvignon sledita. Tod ne bomo našli lokalnih sort, bomo pa našli obilico lokalnih izrazov omenjenih sort in še mnogih drugih. Predvsem gre za modri pinot, grenache,  semillon ter renski rizling. Na teh sortah bo tudi fokus naše poti.

 

Popeljali vas bomo po vseh ključnih regijah Jugovzhodne Avstralije. Obiskali bomo znamenito dolino Barossa, ki slovi po obilnih, polnih shirazih, dolino Eden, ki nas zdrami z vrhunskim renskimi rizlingi in poprastimi syrahi. Coonawarra nas bo razvajal z značilnimi cabernet sauvignoni, dolina Yarra pa si svoj sloves kuje s penečimi vini, chardonnayjem in modrim pinotom.

 

Seveda bomo poskrbeli za ogled nekaterih največjih znamenitosti Avstralije. Obiskali bomo zgodovinsko avenijo North Terrace in slikovite botanične vrtove mesta Adelaide, raziskovali ulične umetnosti in kavno kulturo v središču Melbourna, si ogledali kultno opero in Harbour Bridge v Sydneyju. Za piko na i si bomo privoščili še kratek skok na Tasmanijo, kjer nas bo očaral Hobart s svojo zgodovinsko pristaniško četrtjo in sodobna umetnost znamenitega muzeja MONA.

 

 

PROGRAM POTOVANJA

Prvi dan – petek, 13.03.2025

LJUBLJANA – MUNCHEN – SINGAPUR

Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob najkasneje 07:30 uri in prijava na let. Polet letala proti Munchnu ob 09:45 in naprej proti Singapurju ob 12:05. Obroki na letalu.

 

Drugi dan – sobota, 14.03.2025

SINGAPUR

Pristanek na letališču Singapur ob 07:00 po lokalnem času. Po opravljenih obmejnih formalnostih prevoz v mesto in ogled mestnih znamenitosti v družbi lokalnega vodnika. Prosti čas za kosilo in nekaj manjših nakupov. Prijava v hotel (4*). Večerja in nočitev.

 

Tretji dan – nedelja, 15.03.2025

SINGAPUR - ADELAIDE

Odjava iz hotela in ob najkasneje 05:30 uri odhod na letališče. Prijava na let in polet proti avstralskemu mestu Adelaide ob 08:05. Prihod v Adelaide ob 17:20 uri po lokalnem času. Po opravljenih obmejnih formalnostih prevoz s posebnim avtobusom v mesto. Prijava v hotel (4*), večerja in nočitev.

 

Četrti dan – ponedeljek, 16.03.2025

ADELAIDE

Zajtrk v hotelu in ogled znamenitosti avstralske vinske prestolnice in petega največjega avstralskega mesta, v družbi lokalnega vodnika. Popoldne bomo obiskali vinsko klet Penfolds Magill. Penfolds je najbolj razvpita vinska blagovna znamka Avstralije, bili so in še vedno so pionirji na mnogih področjih predvsem z vini iz sort shiraz in cabernet sauvignon. Gotovo eden vrhuncev na naši poti. Povratek v mesto, večerja in nočitev.

 

Peti dan – torek, 17.03.2025

ADELAIDE – ADELAIDE HILLS - ADELAIDE

Po zajtrku vožnja proti Adelaide Hills, slikoviti vinski pokrajini na obrobju mesta, znani po hladnejši klimi zaradi nadmorske višine, očarljivih vaseh in zeleni pokrajini, izvrstnih penečih vinih ter chardonnayjih. Naš prvi postanek bo vinska klet Shaw + Smith, ki jo je s partnerjem zasnoval Michael Hill Smith – prvi Avstralec z nazivom Master of Wine. Ogled, pokušina, kosilo. Po obisku sledi kratka vožnja do vinske kleti Tapanappa, ki so jo ustanovili najbolj znani avstraski enolog Brian Croser, Bollinger ter J-M Cazes iz Pauillaca (Lynch-Bages). Slovijo po chardonnayjih, zvrsteh iz cabernet sauvignona, pa tudi merlotih in shirazih. Povratek v mesto in nočitev.

 

Šesti dan – sreda, 18.03.2025

ADELAIDE – EDEN VALLEY – BAROSSA VALLEY – ADELAIDE

Zajtrk v hotelu in vožnja proti znameniti dolini Barossa, najstarejši in največji vinorodni pokrajini Južne Avstralije, ki slovi po rdečih sortah shiraz, cabernet sauvignon in grenache. Najprej bomo zavili v klet Yalumba, najstarejšo avstralsko klet v družinski lasti, ki slovi po izjemnih rdečih vinih. Po obisku si bomo privoščili kosilo z vini v restavraciji Vintners, kjer bomo v objemu vinogradov in na priporočilo lokalnih poznavalcev uživali v odličnem kosilu ob vinih. Dan bomo zaključili v odlični vinski kleti Torbreck, ki se osredotočna na sorte iz doline Rone, v prvi vrsti shiraz in grenache. Povratek v Adelaide in nočitev.

 

Sedmi dan – četrtek, 19.03.2025

ADELAIDE – MCLAREN VALLEY – ADELAIDE

Zajtrk v hotelu in vožnja na jug proti toplemu in suhemu okolišu McLaren Vale, ki je znan po odličnih rdečinah iz sort shiraz, cabernet sauvignon in grenache, italijanskih sortah kot so fiano, vermentino nero d’avola in sangiovese ter kot turistična destinacija. Prva postaja bo klet d'Arenberg, ki slovi po nenavadnih imenih vin, ter nevsakdanji »Dalijevi kocki - d’Arenberg Cube«, v kateri bomo si bomo v enem od petih omislili pokušino vin. Za kosilo ostajamo na posestvu in sicer v restavraciji d'Arry's Verandah, ki je postavljena v stavbo iz 19. stoletja. Po kosilu se bomo odpravili v eno najboljših klet McLaren Vale – Yangarra, ki so specialisti za grenache! Povratek v mesto in nočitev.

 

Osmi dan – petek, 20.03.2025

ADELAIDE – COONAWARRA

Odjava iz hotela in nekoliko daljša vožnja z avtobusom proti jugu. Pot iz Adelaida do Coonawarre traja približno 5 ur in vodi skozi čudovite vinorodne predele ter zelene pokrajine južne Avstralije. Vsega 15 km x 1,5 km velika Coonawarra slovi po značilni rdeči zemlji, imenovani terra rossa, ter po vrhunskih rdečih vinih, zlasti cabernet sauvignonu. Po kosilu bomo obiskali legendarno vinsko klet Wynns, ki slovi po izjemnih rdečih vinih. Nočitev v hotelu (4*) v Coonawarri.

 

Deveti dan – sobota, 21.03.2025

COONAWARRA – GRAMPIANS NATIONAL PARK – ARARAT

Po zajtrku odjava iz hotela in vožnja proti mestu Brambuk v narodnem parku Grampians, ki traja dobri 2 uri in vodi skozi čudovite podeželske pokrajine jugovzhodne Avstralije. Brambuk je kulturni center, ki ponuja vpogled v zgodovino in kulturo avstralskih staroselcev, z interaktivnimi razstavami, delavnicami in predstavami, ki obiskovalcem omogočajo globlje razumevanje tega območja. Obiskali bomo nekaj glavnih znamenitosti narodnega parka. Po kosilu bomo obiskali vinsko klet Best's Wines Great Western, eno najstarejših družinskih kleti v Avstraliji, ki slovi po shirazih. Nočitev v mestu Ararat (motel 3*) in prosto.

 

Deseti dan – nedelja, 22.03.2025

ARARAT – GREAT OCEAN ROAD – PORT CAMPBELL - PETERBOROUGH

Po zajtrku odjava iz hotela in vožnja proti jugu. Prevozili bomo del znamenite Velike oceanske ceste (“Great Ocean Road”). To je več kot 240 kilometrov dolga cesta ob jugovzhodni obali Avstralije. Na poti bomo občudovali apnenčaste stebre vseh oblik in velikosti, ki se dvigajo iz morja, pa tudi jame, skalne lope, naravne oboke in plaže. Najbolj obiskana točka se imenuje Dvanajst apostolov (danes jih stoji le še osem) in velja za eno najbolj ikoničnih naravnih znamenitosti Avstralije. Privoščili si bomo kosilo v mestu Port Campbell, sledi prijava v hotel (3*) v sosednjem mestecu in prosto popoldne.

 

Enajsti dan – ponedeljek, 23.03.2025

PETERBOROUGH – GEELONG – MELBOURNE

Po zajtrku odjava iz hotela in vožnja proti Geelong – mestu v zalivu Port Phillip in simpatični manjši vinski regiji, ki slovi po hladnejši klimi, modrem pinotu in chardonnayju. Obiskali bomo vinsko klet Bannockburn, kjer nas bodo razvajali s chardonnayji in modrimi pinoti visoke kakovosti, morda poskusimo tudi renca. Kosilo si bomo omislili v odlični vinski kleti Provenance. Sledi sprehod po mestu Geelong, nakar se bomo odpravili proti prestolnici dežele Viktorija – Melbournu. Namestitev v hotelu (5*) in prosto popoldne.

 

Dvanajsti dan – torek, 24.03.2025

MELBOURNE – YARRA VALLEY – MELBOURNE

Po zajtrku ura vožnje do hladne doline Yarra, kjer pridelujejo vina na najvišjem nivoju. Tod, na posestvu Yarra Station, so leta 1838 posadili prve vinograde v Viktoriji. Chardonnay, modri pinot, peneča vina pa tudi elegantni cabernet sauvignoni in syrahi so aduti Yarre. Najprej si bomo ogledali vinsko klet Chandon, da preverimo kakovost tukajšnjih penečih vin. Sledilo bo odlično kosilo v bližnji restavraciji.  Popoldan bomo obiskali še izjemno klet Oakridge, kjer pridelujejo ene najboljših chardonnayjev Avstralije. Na vožnji proti Melbournu se bomo ustavili na čudoviti razgledni točki v Dandenong Ranges. Prosto popoldne in nočitev.

 

Trinajsti dan – sreda, 25.03.2025

MELBOURNE – MORNINGTON PENINSULA – MELBOURNE

Po zajtrku bomo zapustili prometni Melbourne in se podali na sproščeno pot do polotoka Mornington, kamor se ob vikendih radi zatečejo prebivalci Melbourna. Hitro bo jasno, zakaj. Dopoldan bomo obiskali tamkajšnji rezervat za divje živali Moonlit, kjer bomo spoznali kenguruje, dinge, vombate, tasmanskega vraga... Imeli bomo priložnost “bližnjega srečanja” s koalami. Popoldan bomo obiskali vinsko klet Ten minutes by tractor, ki je znana tako po odličnih vinih kot po odlični restavraciji. Po kosilu z vini bomo po kratki vožnji prispeli do še ene priznane vinske kleti – Paringa Estate. S prvo letino leta 1987 velja za enega od pionirjev vinarstva v regiji. V kolikor nam bo čas dopuščal, se po obisku zapeljemo še na Rosebud beach, kjer se bodo najbolj pogumni pognali v zmerno hladne vode Pacifika v zalivu Port Phillip. Povratek v Melbourne, prosto in nočitev.

 

Štirinajsti dan – četrtek, 26.03.2025

MELBOURNE – HOBART

Po zajtrku odjava iz hotela. Ta dan bomo nekaj ur namenili Melbournu – mestu, ki združuje sodobno energijo in bogato zgodovino. Spoznali bomo najbolj znamenite kotičke, od živahnih uličic z uličnimi umetninami do elegantnih kavarn in parkov ob reki Yarra. Pripravite se na hitri vpogled v srce enega najbolj živahnih in raznolikih mest v Avstraliji. Prosto za hitro kosilo in vožnja na letališče ter polet na Tasmanijo ob 15:50 uri. Po pristanku v Hobartu ob 17:10 uri prevoz v mesto, prijava v hotel (4*) in večerja z vini v bližnji restavraciji. Nočitev.

 

Petnajsti dan – petek, 27.03.2025

HOBART

Hladna Tasmanija je otok velikosti treh Slovenij. Poleg izjemne narave je v zadnjem času znan tudi po odličnih chardonnayjih, modrih pinotih, penečih vinih ter aromatičnih belih sortah. Po zajtrku kratka vožnja na nasprotni breg reke Derwent in proti Coal River, kjer bomo obiskali vinsko klet Tolpuddle, ki je v lasti našega znanca Michael Hill Smitha, MW.  Kosilo si bomo omislil v kleti Frogmore Creek. Sledi vožnja do ene najbolj znamenitih atrakcij Hobarta  - Mount Wellington.  Slednji ponuja spektakularen panoramski razgled na mesto, pristanišče in okoliško pokrajino. Po vrnitvi v Hobart se bomo odpravili še na ogled pristaniškega mesta v spremstvu lokalnega vodnika. Povratek v hotel in nočitev.

 

Šestnajsti dan – sobota, 28.03.2025

HOBART - SYDNEY

Zajtrk in odjava iz hotela. Odpravili se bomo na kratek sprehod do pomola Brooke Street Pier, kjer se bomo vkrcali na trajekt proti znamenitemu muzeju MONA (Museum of Old and New Art). Znan je po svoji drznosti in edinstveni zbirki sodobne ter stare umetnosti, ki izziva in navdušuje obiskovalce. S svojo nenavadno arhitekturo in interaktivnimi razstavami je postal ena izmed največjih turističnih atrakcij v Avstraliji. Privoščili si bomo lahko kosilo, nato pa se s trajektom odpeljali nazaj v mesto. Odhod na letališče in let proti Sydneyu ob 16:50. Pristanek ob 18:40, vožnja do hotela (5*) in prijava. Nočitev.

 

Sedemnajsti dan – nedelja, 29.03.2025

SYDNEY

Zajtrk v hotelu. Dan bomo namenili ogledu največjih znamenitosti Sydneya, med katerimi izstopata ikonična Operna hiša in veličastni Harbour Bridge, ki ga lahko raziskujemo peš ali se podamo na adrenalinski vzpon z razgledom na mesto. Nato se bomo sprehodili po zgodovinski četrti The Rocks, polni galerij, kavarn in tržnic, ki ponuja vpogled v kolonialno preteklost mesta.

Popoldan bomo uživali na priljubljenih plažah Bondi ali Manly, kjer lahko občutimo morski utrip mesta, obiskali Royal Botanic Gardens z dih jemajočim pogledom na pristanišče ali se odpravili na križarjenje po Sydney Harbour, da doživimo mesto iz druge perspektive. Za zaključek dneva lahko obiščemo Taronga Zoo, ki se ponaša z razgledom na pristanišče in široko zbirko živali.

Prosto popoldne in večerja z vini v bližnji restavracij, ki poleg izvrstne kulinarike in elegantnega ambienta ponuja tudi osupljiv razgled na Sydneysko pristanišče. Nočitev.

 

Osemnajsti dan – 30.03.2025

SYDNEY – SINGAPUR

Zajtrk in odjava iz hotela. Prosto po mestu.

Popoldan odhod na mednarodno letališče Sydney, prijava na let in polet ob 16:00 proti Singapurju. Pristanek ob 21:20 po lokalnem času.

 

Devetnajsti dan – 31.03.2025

SINGAPUR - MUNCHEN - LJUBLJANA

Polet iz Singapurja proti Munchnu ob 00:05 in nadaljevanje proti Letališču Jožeta Pučnika ob 08:05 uri po lokalnem času. V Ljubljano bomo prispeli ob 09:00 uri.

 

 

CENA:     10.500,00 € pri 16 potnikih

                10.950,00 € pri 12 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE:

  • Letalski prevoz po programu
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Prevoz s posebnim avtobusom po programu
  • Namestitev z zajtrkom v hotelu po programu
  • 16x ogledi posestev, vinskih kleti in pokušine
  • 16x kosilo/večerja ob spremljavi vin po programu
  • Ogledi mest Singapur, Adelaide, Melbourne, Hobart in Sydney v spremstvu lokalnega vodnika
  • Vstopnina za Moonlit Sanctuary, voden ogled in srečanje s koalami
  • Vstopnina za MONA muzej in vožnja s trajektom
  • Strokovno spremstvo g. Gorjaka
  • Organizacija in izvedba potovanja

 

DOPLAČILA na osebo:

  • Enoposteljna soba: 1.900,00 €
  • Zavarovanje riziko odpovedi: od 528,00 €
  • Nezgodno zavarovanje za tujino CORIS (Pogumno + Multirisk): od 55,10 €

 

VIZA: Slovenski državljani za vstop v Avstralijo potrebujejo vizum (eVisitor). Informacije o vizumih so na voljo na strani avstralskega Ministrstva za notranje zadeve https://www.homeaffairs.gov.au/.

 

Vizo si uredite sami – postopek je enostaven in brezplačen. Priporočamo, da vlogo oddate pravočasno, saj lahko obdelava traja nekaj dni.

V kolikor bi vseeno želeli, da vam jo uredimo mi, se dodatno obračuna asistenca v višini 30,00 € (vključuje pripravo dokumentacije, pomoč pri izpolnjevanju obrazca in oddaji vloge).

 

Pomembno: Pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov posameznih kleti in pravico spremembe posamezne kleti z drugo kletjo primerljive in odgovarjajoče kakovosti. Natančen spisek obiskov kleti bodo prijavljeni potniki prejeli do 7 dni pred odhodom oz. ob obvestilu o potovanju.

 

Dodatno: prijavnina 20,00 € - strošek rezervacije na prijavo.

 

 

Število mest je omejeno, zato ne zamudite - rezervirajte si mesto še danes in se nam pridružite na nepozabnem pohodu, polnem odličnega vina, okusne hrane in čudovite družbe!

 

 

Strokovni spremljevalec: Robert Gorjak

 

Robert Gorjak je mednarodno uveljavljeni in priznani slovenski vinopisec in kritik. Čeprav je po izobrazbi diplomirani inženir računalništva je leta 2002 z ženo ustanovil Belvin vinsko šolo v kateri se je do danes zvrstilo preko 2000 tečajnikov na več kot 180 tečajih.

Leta 2005 je kot prvi Slovenec zaključil Diplomo iz vina žganih pijač v londonski šoli WSET.

Je ocenjevalec na Decanter World Wine Awards in ostalih ocenjevanjih po svetu.  Kot konzultant za Slovenijo sodeluje pri nastajanju nekaterih najpomembnejših vinskih knjig: The Oxford  Companion to Wine, Jancis Robinson; The World Atlas of Wine, Jancis Robinson, Hugh Johnson. Med leti 2008-2012  je  izdal pet vinskih vodičev o slovenskih vinih: »Vinski vodič – Slovenija. Konec leta 2017 je izdal knjigo »Slovenija,  vinska dežela«  v slovenščini in angleščini, v pripravi pa je prevod v nemški jezik. Kot vinopisec je večkrat prepotoval praktično vse pomembne evropske vinske regije, Kalifornijo, Južno Afriko, Armenijo …

Danes je aktiven v mednarodni trgovini z vini kot agent za podjetje Dveri-Pax. V Belvin vinski šoli izvaja tečaje in delavnice ter svetuje vinarjem in gostincem.

Da zna odlično predavati in pritegniti poslušalstvo, je pokazal že na mnogih vodenih degustacijah slovenskih in tujih vin ter srečanjih vinskega kluba Belvin. Zaljubljen je v formulo 1 ter igranje klaviatur v rock skupini »Old Timer Band«.

 

 

Slika 4: "Soil" – vir: Wine Australia
Slika 5: "Z Wine"  vir: Wine Australia
Slika 9: "Cleland Wildlife Park" – foto: Andy Nowell / Wine Australia
Slika 10: "Vineyard Landscape" – vir: Wine Australia
Slika 11: "Coonawarra Railway Sign" – vir: Wine Australia
Slika 12: "Stargazer" – vir: Wine Australia
Slika 13: "Adelaide Hills" – vir: Wine Australia
Slika 14: "Shaw and Smith" – vir: Wine Australia

Sorodni izdelki

    PROSECCO

    Odhod: 28. november 2025

    2 DNI, avtobus, hotel 4*

    Vinsko kulinarično doživetje; 2 x kosilo z vini,

    Degustacije:

    Soligo, Villa Sandi, Fasol Menin, Bortolomiol, RUGE, Attems

    Spremljevalka: Ms Nataša Kranjec, sommelier 3. stopnje

    Že od

    Cena:
    390,00 €
    BURGUNDIJA

    Odhod: 13. oktober 2025

    4 DNI, letalo, hotel 4*

    Vinsko kulinarično doživetje

    Degustacije: Domaine William FEVRE, Joseph Drouhin, Olivier Leflaive, Domaine FAIVELEY, Maison Louis Latour, Joseph Burrier - Chateau de Beauregard

    Strokovni spremljevalec: g. Robert Gorjak

    Že od

    Cena:
    2.550,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih